Zuid-Amerika cruises | Norwegian Wind

Zuid-Amerika cruises

Zuid-Amerika is een groot continent met bijzondere cruisemogelijkheden en unieke bestemmingen. De cultuur van Zuid-Amerika is niet te vergelijken met die van welk ander continent dan ook.

Cruise langs wildlife op de Galapagos Eilanden, dans de tango in de straten van Buenos Aires, ga de tropen in bij Venezuela of Colombia, bezoek de Machu Picchu in de Andes, ontdek de prachtige Chileense fjorden en gletsjers, maak de mooiste excursies door Patagoniƫ, of treed binnen in de geheime schoonheid van Ecuador. Boek een cruise en geniet van prachtige natuur, een swingende cultuur en stap over om de Amazone op te varen tot diep in de jungle. Mocht je naar de zuidelijke delen van dit continent gaan, hou er dan rekening mee dat onze zomermaanden daar de wintermaanden zijn.

De hoofdsteden van Uruguay en Argentinie, Montevideo en Buenos Aires, maken op velen een onuitwisbare indruk. Alleen de naam is al voldoende om zin te krijgen om direct een cruiseschip op te stappen. Als je genoeg fraaie steden gezien hebt, dan is het fantastisch om in de meest zuidelijke stad van de wereld Ushaia aan land te gaan en het ruige Vuurland te bezoeken.

Zuid-Amerika... bijzondere cruisemogelijkheden en unieke bestemmingen

Van wildlife op de Galapagos Eilanden tot de Inca-stad Machu Picchu in Peru, van een tocht door de jungle over de Amazone tot het ruige en onherbergzame Vuurland!