Zuid-Amerika en Antarctica cruises | Norwegian Wind

Zuid-Amerika en Antarctica

Zuid-Amerika is een groot continent met bijzondere cruisemogelijkheden en unieke bestemmingen. De natuur van Antarctica en de cultuur van Zuid-Amerika zijn niet te vergelijken met die van welk ander continent dan ook.

Cruise langs wildlife op de Galapagos Eilanden, dans de tango in Buenos Aires, bezoek de Machu Picchu in de Andes, ontdek de prachtige Chileense fjorden en gletsjers, maak de mooiste excursies door Patagoniƫ, bezoek het onherbergzame zuidelijkste puntje van dit continent, Vuurland, of treed binnen in de geheime schoonheid van Ecuador. Boek een cruise en geniet van prachtige natuur, een swingende cultuur en stap over om de Amazone op te varen tot diep in de jungle. Mocht je naar de zuidelijke delen van dit continent gaan, hou er dan rekening mee dat onze zomermaanden daar de wintermaanden zijn.

Ga mee richting de Zuidpool! Antarctica is een sprookje per cruiseschip. Op Antarctica is de combinatie van 'witte variatie' en 'geluidloze stilte' overweldigend. Een unieke belevenis!

Meer Antarctica >        Meer Zuid-Amerika >