U bent hier > home > rederijen > windstar cruises
Windstar Cruises

Windstar Cruises
180° from ordinary

Volledig anders en een unieke wijze van cruisen. Als je op één van de drie schepen een cruise maakt, spreken de beelden voor zich, zo uit een foto- of reisblad gegrepen. Hoewel de schepen van Windstar respectievelijk 148 en 312 gasten kunnen meenemen, zijn de schepen natuurlijk klein genoeg om kleinere en pittoreske havens probleemloos aan te doen. Dit biedt de mogelijkheid tot aantrekkelijke vaarschema's, enig in hun soort. Niet voor niets trekken deze schepen veel bekijks op hun aanlegplaatsen.

Aan boord heerst een vrije, informele sfeer van klassieke elegantie met sportieve privileges. Niet alleen wordt een uitgebreid fitnessprogramma met spa-faciliteiten aangeboden, ook is er een attractief watersportprogramma aan boord, wat vanaf het uitklapbare watersportplatform, aan de achterzijde van het schip, kan plaatsvinden. Zo kan je kayakken, zeilen, windsurfen, waterskiën, duiken en snorkelen. Waar krijg je het beter!

De maaltijden zijn van uitstekende kwaliteit en worden in één, open, zitting in informele sfeer geserveerd. De avonden zijn eveneens informeel en een ontspannende ervaring. Er zijn geen galavonden, noch zijn er shows, maar het diner is avondvullend. De hutaccommodaties zijn sfeervol en maritiem ingericht, maar uiteraard voorzien van modern comfort.

Zeilschepen Windstar

Windstar Cruises heeft drie zeilschepen; de Wind Star en de Wind Spirit, de twee kleinere zusterschepen, en de Wind Surf, het grootste schip van de rederij. De schepen hebben een chique uitstraling; het interieur is ingericht met gebruik van lichte houtsoorten en pastelkleuren. Alle hutten zijn buitenhutten met twee patrijspoorten en zijn voorzien van een douche en toilet.

Cruiseschepen Windstar

Windstar Cruises heeft drie cruiseschepen overgenomen van Seabourn; de Star Pride in mei 2014 en haar twee zusterschepen de Star Breeze en Star Legend in mei 2015. De Star Legend en de Star Breeze zullen net als de Star Pride voordat ze in de vaart komen een uitgebreide renovatie ondergaan. Daarbij worden onder andere de hutten en de publieke ruimtes, zoals de restaurants, onder handen genomen om de specifieke Windstar stijl door te voeren. De Star Breeze start haar ‘maiden voyage’ in Nice op 6 mei 2015. Daarna verblijft het de zomer in de Middellandse Zee. De Star Legend begint haar inaugurele cruise op 25 mei 2015 in Rome om vervolgens in Noord-Europa actief te zijn.

vorige >        alle rederijen >        volgende >