Holland America Line, de Rijndam in Rotterdam

Westerdam

De Vista klasse schepen zijn gebouwd met een wat jonger publiek in gedachten. Bij de inrichting zijn daarom wat meer en fellere kleuren gebruikt dan gewoonlijk. Opvallend zijn de glazen liften aan zowel stuur-als bakboordzijde van het schip die tien dekken met elkaar verbinden en een prachtig uitzicht op zee bieden.

Op het Lido dek bevindt zich behalve een zwembad met uitschuifbaar glazen dak ook een uitgebreide Lido buffetruimte aan met een zeer ruime keuze uit gerechten van alle windstreken. In het hoofdrestaurant word je bediend door het altijd vriendelijke Indonesische en Filippijnse personeel. Kies voor As You wish dining of voor traditionele eerste of tweede zitting aan een vaste tafel.

Rondom het hele schip bepalen teakhouten dekken de sfeer. Voor het amusement is er de Show Lounge op het voorschip en de Vista Lounge waar shows in Las Vegas-stijl en cabaretvoorstellingen worden gepresenteerd. Ook de Piano Bar is op de Vista klasse schepen een populair plekje. Het kenmerk van de rederij, de Culinary Arts Center met kookdemonstraties en lessen, is ook op dit schip aanwezig.

Club HAL is het activiteitencentrum voor kinderen tot 12 jaar. Tieners kunnen terecht in de speciaal voor hen ontworpen Loft. Alle hutten hebben een televisie, minibar, kluisje, een dvd-speler en vers fruit en bloemen.