Transocean Kreuzfahrten

Transocean Kreuzfahrten

Cruisen met Transocean Tours is echt iets voor fijnproevers. Een unieke ervaring om in te schepen op een wat kleiner cruiseschip met de zeer persoonlijke service van dien.

De vaarroutes van Transocean Tours zijn vaak langer, waardoor ze erg interessant zijn. Het publiek is wat ouder en de cruises zijn uitermate geschikt voor gasten die geen prijs stellen op uitgebreid amusement en de vele faciliteiten van een megaliner. Let wel op, de voertaal aan boord is Duits.

Klassieke allure

Transocean Tours heeft één kleiner, intiem schip voor 578 gasten. De kleinschaligheid is de bijzonderheid van de Astor, het enige cruiseschip van Transocean Tours.

De Astor, een aantrekkelijk en modern ogend schip, heeft een klassieke uitstraling met teakhouten dekken en gepolijst houtwerk. Het grote voordeel van de kleinere Astor is, dat ze veel kleine en bijzondere havens kan aandoen. ’s Zomers vertrekt zij voornamelijk uit Bremerhaven of Hamburg, gemakkelijk aan te reizen per auto, terwijl ze in de winter rond de wereld vaart en allerlei interessante en exotische bestemmingen aandoet.

vorige >        alle rederijen >        volgende >