U bent hier > home > rederijen > star clippers
Star Clippers

Star Clippers

Wellicht ken je ze inmiddels, de drie grote beroemde zeilschepen van rederij Star Clippers. Ze doen bij veel zeilliefhebbers en bij liefhebbers van traditionele schepen het hart sneller kloppen. Een vakantie op een van de gracieuze klippers van Star Clippers betekent de perfecte zeilvakantie: relaxen en genieten!

Aan boord van de zeilschepen van Star Clippers heerst een ontspannen en informele, maar toch elegante sfeer. De vaarschema's zijn aantrekkelijk en afwisselend. Van de zonovergoten Mddellandse Zee naar exotische bestemmingen in het Verre Oosten, de Pacific of de Caribbean. Vanwege hun grootte en diepgang kunnen de Clippers komen waar grotere schepen verstek moeten laten gaan. Ze gaan vaak voor anker in een kleine, idyllische baai waar diverse watersporten zoals waterskie├źn en snorkelen kunnen worden beoefend.

Zeilschepen Star Clippers

Star Clippers staat synoniem voor zeilen, sportief, zon, zee en strand. Star Clippers heeft drie intieme, comfortabele zeilschepen, de Star Clipper, de Star Flyer en de Royal Clipper, het grootste echte zeilschip ter wereld

vorige >        alle rederijen >        volgende >