U bent hier > home > rederijen > silversea
Silversea, Silver Spirit, Barcelona

Silversea Cruises

Silversea Cruises is een relatief jonge rederij die zich tot doel stelt om onvergetelijke cruises te organiseren aan boord van kleine, luxueuze schepen. Deze ultra-luxe rederij heeft vanaf het begin een devies gehad: "de kunst van het reizen, de kunst van het goede leven te genieten". Silversea Cruises is een van de grootste successen in de cruisewereld en heeft vriend en vijand verrast door op zo'n relatief korte periode een vaste plaats op de luxemarkt te verwerven. Dit resultaat is voor een groot deel te danken aan de redelijke prijzen die de rederij vraagt voor het niveau van service dat geboden wordt.

Het is een ideale keuze als je houdt van een topproduct, zonder rekening te houden met extra's voor dranken en fooien. Wijn, champagne, frisdrank en gedestilleerde drankjes zijn bij de cruiseprijs inbegrepen, evenals de fooien Ook haventaksen, vervoer van en naar de haven, excursies ter land en op zee, alles is reeds inbegrepen in de prijs. Zo weet je op voorhand precies je budget! Een cruise aan boord van een van de Silversea schepen is een cruise van een uitzonderlijke klasse en garandeert voortreffelijke verwennerij. Niet voor niets is Silversea Cruises jaar in, jaar uit bekroond met de Conde Nast Traveller Award voor beste cruiseschip.

Sinds de oprichting in 1994, is Silversea Cruises een toegewijde leverancier van ultieme, luxe cruise vakanties. Aan boord merk je dit door onder andere de ruime suites, een excellente keuken, uitstekende service en entertainment. Deze elegante schepen hebben uitsluitend suites aan boord en 80% daarvan beschikt over een eigen teakhouten veranda. Allure, vijfsterren, superbe. Klein, maar buitengewoon fijn.

Silversea Cruises creƫert ongekende zeereizen en met de kustlijn in zicht wachten verrassende havens en uitgebreide excursiemogelijkheden. De Mediterranee, Noord-Europa, Afrika, de Indische Oceaan, het Verre Oosten, de Zuidelijke Pacific, Alaska, Mexico, de Caribbean, Zuid-Amerika.

Cruiseschepen Silversea: "the world's bests"

Topschepen waarbij het concept bestaat uit persoonlijke benadering, luxe, warmte, ruimte en excellente aanpak.

Silver Wind, Silver Cloud: deze luxueuze zusterschepen uit 1994 en 1995 nemen slechts 300 gasten mee. De schepen zijn middelgroot, dit betekent dus pro rato heel veel ruimte. Ze zijn klein genoeg om intieme baaien aan te doen en bieden toch alle faciliteiten van een groter schip.

Silver Whisper, Silver Shadow: deze luxueuze zusterschepen werden speciaal ontworpen voor het luxe cruise segment. Deze zusterschepen zijn ruimer met een capaciteit van 400 passagiers, maar het ontwerp en de inrichting van deze schepen zijn wel identiek aan die van de Silver Cloud en Wind.

Silver Spirit: in 2009 is de Silver Spirit gelanceerd, een iets groter schip voor 540 gasten. De hutten aan boord van de Silver Spirit zijn allemaal suites en zijn de grootste in de Silversea-vloot, met een apart zitgedeelte, een walk-in kleerkast met kluisje, een marmeren badkamer met bad en aparte douche, etc. Ze bieden allemaal zicht op zee en 95% heeft een balkon!

Silver Explorer: dit expeditieschip doet qua luxe niets onder voor de andere schepen. Het schip werd volledig ingericht en uitgerust volgens de gebruikelijke normen van Siversea Cruises. Na een miljoenenrenovatie in Italiƫ in 2008 werd het schip in 2011 herdoopt tot Silver Explorer. Aan boord van de Silver Explorer maak je een expeditiecruise in stijl!

vorige >        alle rederijen >        volgende >