Silversea, Silver Whisper

Silver Whisper

De Silver Whisper, het ultra luxe schip van Silversea Cruises heeft ruimte voor 382 gasten. Van alle suites heeft 85% een teakhouten balkon. En elke suite heeft butlerservice, marmeren badgelegenheid, flat screen met dvd speler en Ipod docking station. De Silver Whisper werd, net als haar zusterschip Silver Shadow, speciaal ontworpen voor het luxe cruise segment.

Je kan van te voren aangeven waarmee je de minibar gevuld wilt hebben, of je een hard of zacht matras wilt, keuze uit negen kussensoorten en je eigen briefpapier. En zelfs wat je in de badkamer aan geuren wilt.

Door haar afmetingen kan de Silver Whisper kleine havens aandoen, die grotere schepen voorbij moeten laten gaan, maar zij biedt wel dezelfde faciliteiten.

In het restaurant worden alle maaltijden zonder vaste tafelzitting geserveerd. De chefs prepareren exquise maaltijden in samenwerking met Relais & Chateaux. De Panorama Lounge biedt live muziek en een dansvloer en in de Show Lounge worden shows en cabaret voorstellingen opgevoerd. Natuurlijk is er aan boord een zwembad, jacuzzi’s en een uitgebreide Spa met fitness ruimte en schoonheidsbehandelingen. Tijdens zeedagen worden bovendien lezingen en activiteiten georganiseerd door experts op velerlei gebied.

Een cruise aan boord van de Silver Whisper biedt je een all-inclusive cruise in een uiterst luxe ambiance. Kortom, de Silver Whisper is het ultieme top cruiseschip van Silversea Cruises.