Seven Seas Voyager, Regent Seven Seas

Seven Seas Voyager

De Seven Seas Voyager is 's werelds tweede all-suites, na het zusterschip de Seven Seas Mariner. Het schip biedt plaats aan 700 passagiers, is één van de ruimste cruiseschepen ter wereld en biedt een persoonlijke service van ongeëvenaard niveau.

De Seven Seas Voyager is een luxueus onderkomen met een uitstekende service en interessante vaarroutes. De Seven Seas Voyager vaart in Afrika en India, Azië en de Pacific, de Middellandse Zee en Noord-Europa.

Dit middelgrote luxe cruiseschip biedt alles wat je van een groter schip zou verwachten. Er zijn verschillende bars en lounges om aangename uurtjes in door te brengen. De showlounge ligt op twee niveaus. Hier worden mini revues in Las Vegas stijl opgevoerd, er zijn cabaretvoorstellingen en ook illusionisten, vocalisten en comedy-acteurs bieden avonden vol entertainment. Op culinair gebied zal het je aan niets ontbreken. De maaltijden in alle restaurants zijn gevariëerd en van een uitstekende kwaliteit; tafelwijn is bij de lunch en het diner inbegrepen. Ook de excursies en fooien zijn inbegrepen.