Seabourn Sojourn, Noorwegen

Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn is een nieuw schip dat in juni 2010 werd toegevoegd aan de vloot van Seabourn. De Seabourn Sojourn is een zusterschip van de Seabourn Odyssey en valt, net als de andere schepen van Seabourn, onder de meest luxe jachten op cruisegebied. De Seabourn Sojourn biedt dezelfde luxe faciliteiten in een verfijnde en elegante ambiance.

Aan boord van dit schip geldt ook de all-inclusive formule en je betaalt dus geen drankjes en fooien meer aan boord.

Het schip is 198 meter lang en er kunnen maximaal 450 passagiers aan boord. De 225 luxueuze suites zijn allemaal buitenhutten, waarvan 90% met een eigen veranda. Alle suites hebben een apart zit- en slaapgedeelte en zijn standaard voorzien van een flatscreen tv, een minibar gevuld met je favoriete drankjes, een bureau met persoonlijk briefpapier, cd’s en dvd’s, een inloopkledingkast en een elektronisch kluisje. De badkamer heeft een bad, een aparte douche en dubbele wastafel. De kleinste suite meet 27,5 m2 en de grootste maar liefst 130 m2.

De Spa at Seabourn heeft een bijzondere uitstraling met haar twee dekken hoge waterval, het thalassotherapie zwembad, de binnen- en buiten behandelkamers en schoonheidssalon. Een Finse sauna, aromatische stoombaden en een compleet ingericht fitnessruimte ontbreken niet.

In vier verschillende eetgelegenheden worden exquise gerechten geserveerd, waarvan de bereiding onder supervisie staat van de bekende Chef Charlie Palmer. De Colonnade bijvoorbeeld biedt zowel binnen als buiten plaats en heeft een open keuken waar op bestelling je favoriete gerechten bereid worden.

Seabourn Square is een nieuw concept: in deze "conciërge lounge" bevinden zich winkels, een bibliotheek, een koffieshop en een buitenterras waar conciërges ter beschikking staan om alle verzoeken in te willigen, van het regelen van de ultieme excursie tot het geven van tips over de aanloophavens.