SeaDream I en SeaDream II

SeaDream I en II

Een ultieme all-inclusive Yacht ervaring. Kleinschalig, chique en stijlvol, beiden met 56 buitenhutten een capaciteit van 112 gasten, uiterst luxueus, culinair én met een heus watersportplatform. De SeaDream Yacht Club heeft twee zeer luxe yachten, twee identieke megajachten, de SeaDream I en de SeaDream II. De schepen, ooit de Sea Goddesses I & II, werden ontworpen als de leading ladies van het ultra luxe cruisen. Tijdens een grondige renovatie werden ze omgetoverd tot mega-jachten. Nu voldoen ze onder hun nieuwe naam aan zelfs de hoogste luxe-eisen.

"It's yachting, not cruising"

Bekend en bekroond voor hun elegante informaliteit, state-of-the-art faciliteiten, persoonlijke service door een bemanning van 95, inclusief open bar en fooien, watersporten, luxe spa en een keuken van wereldklasse.

Alle 56 suites zijn ruim en luxe ingericht en voorzien van het allerhoogste comfort. De buitenhutten zijn zeer compleet ingericht met een apart zit- en slaapgedeelte en standaard voorzien van een flatscreen tv, cd/dvd-speler, een MP3 audiospeler en een internetverbinding. De badkamer is in marmer uitgevoerd.

En dan zijn er natuurlijk nog de culinaire hoogstandjes van de chef-kok en de beste wijnen. Goede tafelwijnen zijn inbegrepen, maar voor een grand cru is een aparte wijnkaart beschikbaar. De SeaDream Yacht club werkt volgens het all inclusive concept: alles aan boord, zowel de fooien als alle dranken, is bij de prijs inbegrepen.

De SeaDream I en het zusterschip SeaDream II krijgen vijf sterren in de Berlitz Guide to Cruising & Cruise Ships, een soort Michelin gids voor cruiselines, voor het ongekende serviceniveau en het beste restaurant op zee. Ook in 2013 staan beide schepen weer in de Berlitz Guide, dit maal als "the very best in the category for small ships" (uitgeroepen als de nummer 1 en 2 in de 'Boutique Ships' categorie (50 - 250 passagiers).

Op de SeaDream I en II gaan privacy en vrijheid op uitnodigende wijze samen. Beide jachten beschikken over mountainbikes, kayaks, zeilboten, zodiac motorboten, waterskies en snorkels, die zonder extra kosten kunnen worden gebruikt.

SeaDream I: Baltische Staten en Noorse Fjorden
SeaDream I St. Petersburg Na een droogdok van drie weken in mei begint SeaDream I aan haar programma met afvaarten van 7, 10, 11 en 13 nachten naar de Baltische Staten en de Noorse Fjorden. Tijdens de routes in Noord-Europa deze zomer 2014 voorziet de rederij buiten Raw Food ook een nieuw Scandinavisch menu: rendier, eland en vis van lokale vissers sieren de menukaarten dagelijks.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van haar bestaan biedt de boetiekrederij SeaDream Yacht Club een vertrek en aankomst aan in Oostende. Op 16 augustus 2014 (reis van Dover naar Dover) komt SeaDream I ’s avonds aan en vaart dan door het Kiel Kanaal naar Ronne, Bornholm (Denemarken), Visby (Zweden) om dan twee nachten in het centrum van Sint Petersburg, zowat naast de Hermitage, aan te leggen. Vervolgens een stop in het centrum van het middeleeuwse Tallín (Estland). Via Sassnitz (Duitsland) en het Kiel Kanaal wordt SeaDream I weer op 29 augustus 2014 ’s avonds in Oostende verwacht.