Regent Seven Seas Cruises, Seven Seas Voyager

Regent Seven Seas Cruises

De schepen van de Amerikaanse rederij zijn klein, maar zeker niet te klein. Met passagiersaantallen die variƫren van 300 tot maximaal 700 komt het persoonlijke element en de luxe entourage optimaal tot zijn recht. De varende hotels van Regent Seven Seas hebben al heel wat onderscheidingen in de wacht gesleept. Voor de uitstekende maaltijden die in een open zitting geserveerd worden en de goede tafelwijnen die tijdens lunch en diner inbegrepen zijn. Voor de extreem ruime suites, bijna allemaal met eigen balkon. En voor het gevoel van vrijheid aan boord.

Met schepen die groot genoeg zijn voor voor wijdse open dekken, een twee dekken hoge showlounge met professioneel entertainment, maar klein genoeg zijn om voor anker te gaan in Portofino biedt Regent Seven Seas Cruises eigenlijk het beste van beide werelden. De vaarroutes gaan langs vele culturele plaatsen en pittoreske haventjes, waar je het voordeel van een kleiner cruiseschip ervaart. De luxeschepen van Regent Seven Seas Cruises bieden exploratiecruises aan naar meer dan 300 havens, verspreid over zes continenten, inclusief Antarctica. Regent Seven Seas Cruises staat bekend om haar reizen die bol staan van culturele invloeden. Of je nu meevaart naar Alaska of naar Zuid-Amerika. De tijd in de haven is over het algemeen langer dan bij andere rederijen, met een grote keuze aan interessante excursies. "Luxury goes Exploring"!

Cruiseschepen Regent Seven Seas

De vloot bestaat uit drie all-suites schepen, de Seven Seas Voyager, de Seven Seas Mariner en de Seven Seas Navigator. Deze vloot heeft de ruimste standaard suites ter wereld en het hoogste percentage buitenhutten met balkon.

De Seven Seas Navigator is het kleinste schip van de vloot maar niet minder gerieflijk. Alle hutten zijn buitenhutten en ze hebben bijna allemaal een eigen balkon. De Seven Seas Mariner en de Seven Seas Voyager, middelgrote luxe cruiseschepen, hebben alleen maar all-balcony suites. Sommige hutten hebben een bad, een luxe ingerichte woonkamer en in heel wat suites beschik je over een persoonlijke butler.

"Luxury goes exploring" en "Live the luxury" zijn twee deviezen die deze rederij hanteert. Aan boord van Regent zijn alle dranken, met uitzondering van zeer exclusieve dranken, inbegrepen. Ook fooien en zelfs de excursies bij de cruiseprijs inbegrepen.

vorige >        alle rederijen >        volgende >