Sun Princess, Princess Cruises

Regal Princess

Net als zusterschip Royal Princess heeft de nieuwe Regal Princess een aantal spraakmakende noviteiten. De Sea Walk bijvoorbeeld, een overdekte wandelbrug met glazen bodem die meer dan 6 meter buiten het schip, boven zee, uitsteekt. Aan de andere zijde bevindt zich een SeaView Bar die gedeeltelijk uitsteekt en boven zee hangt.

Op één van de hogere dekken bevindt zich een zwembad, alleen bestemd voor volwassenen, dat omgeven is door zeven privé cabana's die boven het water lijken te zweven. Twee extra zwembaden omringen een tropisch eiland dat ’s avonds tot nachtclub wordt omgetoverd, compleet met een verbluffende water- en lichtshow. The Sanctuary, waar volwassenen zich in alle rust kunnen terugtrekken, en de Piazza, het centrale atrium met diverse eet- en uitgaansgelegenheden en winkels, zijn zeer uitgebreid en bieden talloze faciliteiten.

In het atrium bevindt zich onder andere een nieuwe Italiaanse cocktailbar "Bellini's", de "Ocean Terrace Bar", een ijssalon en de cadeauwinkel "Celebrations". Het 24 uurs Horizon buffetrestaurant biedt een "crabshack" en fondue restaurant en een echte taart- en gebaksshop waar u de Princess banketbakkers aan het werk kunt zien.

Princess Live! is de nieuwe televisie studio en een levendige ontmoetingsplaats die van acht uur ’s ochtends tot middernacht geopend is. Er worden live praatprogramma’s, demonstraties en shows geproduceerd.

Alle hutten met zeezicht en 80% van het totaal aantal hutten, hebben een eigen balkon.