Queen Elizabeth, Cunard Line, Noorwegen

Queen Elizabeth

In de herfst van 2010 heeft de Cunard rederij met trots haar nieuwste koninklijke cruiseschip geïntroduceerd: Queen Elizabeth. De Queen Elizabeth heeft een klassieke en luxe uitstraling en is voorzien van alle moderne gemakken en voorzieningen.

De Queen Elizabeth doet denken aan de legendarische oceaanstomers uit de vorige eeuwen. Een klassieke stijl harmonieert perfect met moderne hedendaagse faciliteiten. In de vele lounges en bars tref je herinneringen aan uit de tijd van de vroegere Queen Elizabeth en Queen Mary.

Alle hutten hebben bad of douche en toilet, badjas en slippers, haardroger, safe, koelkast, satelliet tv met films en muziek, telefoon en 24-uur roomservice. Vele van de buitenhutten beschikken over een eigen balkon of veranda. Er is keuze uit Queens Grill of Princess Grill suites (categorieën Q1 tot P4), waarbij je dineert in één van de luxe Grill restaurants en gebruik kunt maken van de exclusieve Grill lounges.

Boek je een stateroom in categorie A1 tot D8 dan dineer je in het Brittannia Restaurant, een indrukwekkend restaurant verdeeld over twee dekken. Voor een informele maaltijd bezoek je de Courtyard of het Lido Restaurant. De Golden Lion, een echte Engelse pub, serveert een informele pub lunch. Voor een Engelse high tea met scones en sandwiches en uiteraard een orkestje bezoek je de Queens Room.

In het drie dekken hoge Royal Court Theater worden prachtige shows opgevoerd en interessante lezingen gegeven. Reserveer hier een privé balkon en geniet met een glas champagne in de hand van top entertainment. Ook ontbreken een internet centrum, het casino en een Spa en Fitness Centre niet op dit elegante Britse cruiseschip. Aan boord van de Queen Elizabeth zijn er mogelijkheden te over om je te vermaken en te genieten van de prettige sfeer.