U bent hier > home > rederijen > phoenix reisen
Phoenix Reisen

Phoenix Reisen

De ontdekking van onthaasten en de kunst van reizen! Deze Duitse reisorganisatie beschikt over kleine en intieme schepen. Ze zijn wat ouder en klassieker en beschikken dus niet over de modernste faciliteiten die de huidige generatie superliners kenmerkt, maar zijn zeer goed onderhouden en comfortabel. De schepen zijn uitermate geschikt voor gasten die de routes en bestemmingen belangrijk vinden en het entertainment en alle mogelijke faciliteiten van ondergeschikt belang achten.

De vaarroutes zijn bijzonder interessant en de wereldcruises, met mogelijkheid tot het boeken van een deeltraject, zijn heel populair. Er staan weer geliefde routes op het programma, maar er zijn ook nieuwe oorden te ontdekken. Zoals de Noorse Fjorden, Spitsbergen, Groenland en Antarctica en zoals de droomstranden aan de Indische oceaan, de Stille Zuidzee en exotische metropolen. Phoenix zorgt met jarenlange ervaring voor persoonlijk benadering en service en staat garant voor een fantastische zeereis! De rederij kent dan ook steeds meer vaste gasten, die ieder jaar terugkomen, niet in de laatste plaats vanwege de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Cruiseschepen Phoenix Reisen

De Albatros, in 1973 gebouwd (de voormalige Royal Viking Sea), is sportief en ongedwongen. In 2004 is de Albatros volledig gerenoveerd toen zij door Phoenix Reisen werd overgenomen. De Amadea, het vlaggenschip van Phoenix (het vroegere MS Asuka) kan 600 passagiers herbergen. Het schip is elegant en biedt veel comfort. De Artania (voorheen Royal Princess) is de laatste toevoeging aan de vloot. Het schip biedt plaats aan 1.200 passagiers.

vorige >        alle rederijen >        volgende >