U bent hier > home > bestemmingen > pacific
Pacifische cruises, Grote Oceaan | Norwegian Wind

Pacifische cruises,
cruisen over de Grote Oceaan

Een eind van huis, maar in toenemende mate geliefd bij Europese reizigers! Als er een plek op aarde niet mag ontbreken, dan is dat de Pacific, de Grote Oceaan. Australië en Nieuw-Zeeland, gecombineerd met misschien wil Fiji, Bora Bora, Tonga, de Cook Islands, Samoa of Tahiti? Kan je nagaan wat je voelt als je cruiseschip bij zo’n schitterend exotisch eiland aankomt. Vaak vlieg je eerst naar Los Angeles of San Diego en vaar je vervolgens de Grote Oceaan op. Je kan ook opstappen op Tahiti en eventueel je vakantie verlengen met een heerlijk verblijf in een van de prachtige resorts.

De Grote Oceaan strekt zich uit van de Noordelijke IJszee in het noorden tot Antarctica in het zuiden en van Azië en Australië in het westen tot Noord- en Zuid-Amerika in het oosten. De Grote Oceaan is twee keer zo groot als de Atlantische Oceaan en bedekt ongeveer de halve aarde. Andere namen voor de Grote Ocean zijn de Stille Oceaan en de Pacific, en vroeger ook wel Stille Zuidzee. De tropische eilanden liggen over de hele Grote Oceaan verspreid. Eilanden waar je op een gewone vakantie bijna niet kan komen, maar per cruiseschip zijn ze verrassend makkelijk te bezoeken. 's Nachts hop je van eiland naar eiland en overdag kan je van de zon, de vriendelijke mensen, hun cultuur en hun stranden genieten.

De Pacific... een paradijs van idyllische eilandjes

De Pacific is een gebied waar je geen hordes toeristen tegen zal komen. Het is een paradijs van kleine idyllische eilandjes die wel afgesloten lijken van de rest van de wereld. Je voelt je hier weer een beetje de ontdekkingsreiziger van toen, maar dan op een comfortabel cruiseschip. Geniet van de zwoele nachten, de panorama's, de blauwe lagunes en witte stranden tijdens je cruisevakantie over de Pacifische Oceaan. Laat je dromen van tropische eilanden uitkomen in het exotische landschap van Nieuw-Caledonië, Vanuatu, Fiji, Samoa of Hawaii.