U bent hier > home > rederijen > oceania cruises
Oceania Cruises

Oceania Cruises

Op de luxueuze schepen van Oceania Cruises mag je de smoking en de avondjurk vergeten; de sfeer aan boord is informeel. De maaltijden zijn van een uitstekende kwaliteit en er wordt zelfs gesproken over "de beste keuken op zee", geserveerd in vier tot acht verschillende restaurants met open zitting.

Oceania Cruises heeft in een korte tijd een ongelooflijjke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004, maar behoort volgens de lezers van "Conde Nast Traveler" nu al tot de top vijf! Oceania Cruises heeft alle faciliteiten die men van een luxerederij kan verwachten en deze zijn beschikbaar tegen een verbazingwekkend lage prijs.

De vaarroutes zijn erg interessant met exotische en minder bekende bestemmingen. Kies voor een cruise naar Zuid-Amerika, de Caribbean, Aziƫ, Australiƫ of Europa.

Cruiseschepen Oceania

Regatta-Class ***** : deze drie zusterschepen, de Insignia, de Nautica en de Regatta, zijn compleet identiek en bieden plaats aan iets minder dan 700 passagiers in een imposante en elegante omgeving. Groot genoeg om alle faciliteiten te bieden die je van een modern cruiseschip verwacht. Maar klein genoeg om persoonlijke service en een gevoel van intimiteit te bieden.

Oceania-Class *****+ : Oceania Cruises heeft geluisterd naar de wensen van haar passagiers en het resultaat: twee nieuwe, bijzonder smaakvol ingerichte cruiseschepen, de Marina (2010) en de Riviera, vanaf 2012 in de vaart. Het zijn schepen van gemiddelde grootte, die plaats bieden aan 1.258 gasten en twee maal zo groot zijn als de overige drie schepen van de rederij.

vorige >        alle rederijen >        volgende >