Norwegian Sky, Norwegian Cruise Line, NCL

Norwegian Sky

De Norwegian Sky heeft na vier jaar als Pride of Aloha in de wateren rond Hawaii te hebben gevaren, inmiddels haar oorspronkelijke naam Norwegian Sky weer terug. Zij is in 1999 in de vaart gekomen en in 2004 en 2008 gerenoveerd. Blikvanger is het magnifieke, 8 dekken hoge, atrium met haar spiraalvormige sculpturen en veelkleurige zeilen.

De Observatory lounge met zijn imposante ramen en de locatie boven op het dek biedt een prachtig uitzicht. Daarnaast zijn er negen bars en lounges en in de lijn van het Freestyle Cruising biedt dit schip zes verschillende restaurants (waarvan een aantal specialiteitenrestaurants met bijbetaling). Er zijn twee zwembaden, een kinderbad, vijf whirlpools en sportfaciliteiten als een basketbal- en volleybalveld, een tennisbaan en een golfsimulator. De Body Waves Spa biedt naast een uitgebreide fitness ruimte ook diverse schoonheids- en massagebehandelingen.

Kinderen vermaken zich in de Kid's Corner, in de the Zone of de Video Arcade, afhankelijk van hun leeftijd. Ruim voldoende mogelijkheden voor zowel jong als oud, want “The sky is the limit”.