Norwegian Dawn, Grand Cayman

Norwegian Dawn

Norwegian Cruise Lines is de eerste rederij die het ‘freestyle cruisen’ als cruise-stijl van de toekomst heeft vorm gegeven. Vrij in alles wat je je aan boord kunt voorstellen, maar vooral merkbaar tijdens de maaltijden: eten wanneer, waar en met wie je maar wilt in een informele sfeer.

Norwegian Dawn heeft twaalf restaurants met verschillende thema's. Voor een aantal hiervan dient te worden bijbetaald. Freestyle cruising betekent een ruime keuze, dus ook dat je zelf kan kiezen hoe laat en waar je wilt eten. Er is geen formeel kledingvoorschrift, spijkerbroek mag (op een enkele uitzondering na).

Er zijn in totaal negen bars en lounges. In de Engelse pub Pearly Kings is tapbier verkrijgbaar. Een grote showlounge, Spa met fitness ruimte, twee zwembaden, zes jacuzzi's, sportdekken, een casino, kapel, internetcafé, bibliotheek en kinder- en tienerfaciliteiten completeren het geheel.

Veel cruise-liefhebbers voelen zich thuis op de schepen van Norwegian Cruise Line: voor gezinnen met kinderen is er voldoende vertier, met onder andere de Kid’s Crew faciliteiten. Ben je actief ingesteld? Dan zegt het aantal uitgaansgelegenheden en de faciliteiten aan boord genoeg. Liever een rustige plek aan dek? Door de doordachte indeling van de dekken is er altijd wel één te vinden. En wat te denken van de luxe suites en villa’s met een eigen dek met privé zwembad en relaxgedeelte. Uniek op zee!