Norwegian Breakaway

Norwegian Breakaway

Dit (voorlopig) grootste cruiseschip van de rederij biedt plaats aan 4.000 passagiers en heeft een aantal nieuwe snufjes die er voor zorgen dat zowel jong als oud zich opperbest vermaken. Zo biedt de Norwegian Breakaway het grootste (water)sportcomplex ooit met de hoogste waterglijbanen, een touwenparcours en een klimmuur. The Waterfront is een openlucht promenade met winkeltjes, restaurants en amusement, terwijl in 678 Ocean Place entertainment van klasse wordt geboden. De Broadway shows liegen er ook niet om. Zo kunt u "Rock of Ages", "Burn the Floor" en Circque Dreams & Dinner " Jungle Fantasy" verwachten.

Uiteraard biedt dit schip ook een grote verscheidenheid aan huttypes, van studios (speciaal voor alleenreizende gasten) tot buitenhutten met balkon en luxe suites en villa's in "The Haven" een apart complex van luxe accommodaties met butlerservice, een aparte lounge met restaurant en beachclub en nog veel meer.

Ook op de Norwegian Breakaway treft u de vrijheid en flexibiliteit van het Freestyle Cruising®, het handelsmerk van Norwegian Cruise Line. Freestyle cruisen is flexibel cruisen. Eten waar, wanneer en met wie je maar wilt, met een gevarieerd aanbod in restaurants en geen kledingvoorschriften.

Norwegian Breakaway meets the Big Apple!

Het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line, vanaf 2013 in de vaart, vertrekt het gehele jaar door vanuit New York voor een cruise naar Bermuda.