Noorse Fjorden cruises | Norwegian Wind

Noorse Fjorden cruises

Langs de gehele Noorse kust slingeren de fjorden zich diep het land in en niet een is er hetzelfde. Elke fjord heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Het verst landinwaarts reikt de Sognefjord (204 km). Daarop volgen de Hardangerfjord, de Trondheimfjord en de Oslofjord. De weergaloze schoonheid van de ruige Noorse fjorden vergeet je niet snel. En midzomernacht doorbrengen op de Noordkaap is helemaal een onvergetelijke belevenis. Een cruisereis richting de Poolcirkel is een fenomenale ervaring!

Met vertrekmogelijkheden uit Nederland (Amsterdam, Rotterdam of IJmuiden) hoef je niet te vliegen om aan deze spectaculaire cruise te kunnen beginnen. De cruises worden tijdens de zomermaanden tussen maart en september gevaren. Afhankelijk van de route die je kiest ben je zes tot achttien dagen te gast in dit gebied waarin steeds weer nieuwe hoogtepunten op je wachten.

De Noorse Fjorden... je moet ze eens gezien hebben

Dichtbij Nederland wacht een betoverend schouwspel. Een voorstelling die een verpletterende indruk maakt met immens hoge Noorse fjorden in de hoofdrol.