U bent hier > home > bestemmingen > noord amerika
Noord-Amerika cruises | Norwegian Wind

Noord-Amerika cruises
cruisen tussen uitersten

Maak de lastige keuze tussen de wereldsteden aan de oostkust of de heerlijke warmte van het zuiden, een cruise langs de kust van de Great Pacific of Canada, Alaska of Hawaii.

Een cruise langs de oostkust van Amerika en Canada biedt een diversiteit aan indrukwekkende landschappen, wilde kustlijnen, schilderachtige haventjes en Europees aandoende grote steden. Vaar bijvoorbeeld met je cruise de steeds nauwer wordende Sint Laurence rivier helemaal tot aan Quebec. De gletsjers in het hoge noorden zijn ontzagwekkend en een cruiseschip biedt de beste manier om zo'n ijsmassa van dichtbij te zien. De vertrekhavens voor deze cruises zijn Baltimore, Boston, Montreal, New York en Philladelphia.

Aan de westkant van Amerika en Canada is het prachtige kustgebied rond Vancouver van een onovertroffen schoonheid. De Canadese kust is hier grillig met diepe inhammen het land in.

Zuidelijker is het stukken warmer. Het heerlijke Florida is de uitvalsbasis voor veel cruiseschepen. Van hieruit vertrekken ze naar het Caribbisch gebied of het Panamakanaal. Ook Californie is een heerlijke cruisebestemming en niet alleen vanwege het weer.

Meer Alaska >        Meer Hawaii >        Meer Oostkust USA en Canada >