Midden-Amerika cruises | Norwegian Wind

Midden-Amerika cruises

Onbekende, maar prachtige landen als Belize en Nicaragua kan je eenvoudig bezoeken tijdens een cruise. Het bekendere Costa Rica biedt de fraaiste kust en een prachtig achterland, waar je na een excursie van een dag nog niet genoeg van zult hebben. Bij Mexico wordt vaak aan de Caribische kust gedacht: de stranden, de oude Maya-cultuur in Yucatan, duiken in Cozumel... Prachtig natuurlijk, maar denk ook eens na over de westkust met parels als Acapulco en de Zee van Cortez. De één biedt u het beroemde strand, de ander een adembenemende flora en fauna.

Vanuit de aanloophavens kan je diverse excursies maken om optimaal van het natuurschoon te genieten. Van tours per helikopter of watervliegtuig tot 'wildlife' excursies per boot om op zoek te gaan naar walvissen. En wil je wat meer van dit adembenemende stukje van de wereld zien, dan bieden sommige rederijen ook nog de mogelijkheid om een landverblijf in of bij nationale parken zoals Denali en Mt. McKinley te koppelen aan je cruise.

Midden-Amerika... je moet het gezien hebben

Midden-Amerika, het land zonder grenzen, waar de dieren in de meerderheid zijn en waar het in de zomer om middernacht nog licht is. Land van bergen, gletsjers, beren en walvissen.