U bent hier > home > rederijen > MSC cruises > MSC divina
MSC Cruises, MSC Divina

MSC Divina

De MSC Divina, vanaf mei 2012 in de vaart, is in Marseille gedoopt door de legendarische actrice Sophia Loren. De MSC Divina is een modern schip, een zusterschip van de MSC Fantasia en MSC Splendida. Zij meet ruim 133.000 ton en kan bijna 4.000 passagiers en 1.300 bemanningsleden vervoeren.

Bij de bouw is gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologieën en het ontwerp van het interieur is erop gericht om een zo gastvrij mogelijke sfeer te creeren. Er is dan ook 322.900 vierkante meter aan openbare ruimte, een casino, zeven restaurants, waaronder het luxe restaurant Italia, het spectaculaire Eataly Steakhouse, een Tex-Mex restaurant dat 24 uur per dag geopend is, 18 bars en lounges, vijf zwembaden, een bowlingbaan, een theater, een fitnessruimte, een spa, internet café, congrescentrum, ruimte voor kinderen en tieners en het paradepaardje van MSC Cruises: de Yacht Club.

Nieuw aan boord van dit schip is de prachtige Infinity Pool op het achterschip, voorzien van een " strandzone". Schitterend uitzicht op zee gegarandeerd! De MSC Divina is ook het eerste schip dat de nieuwste fitnessrage aan boord biedt: Aqua Cycling. Spinnen tijdens het varen door het Caribische gebied!

MSC Yacht Club

Ook MSC Divina heeft een VIP gedeelte, de MSC Yacht Club. Het bestaat uit 99 ruime suites (tot 65m2 groot) met een eigen bar, solarium, twee jacuzzi's, een zwembad met schuifdak en een eigen butlerservice.

Vaarroute MSC Divina

Van juni tot november 2013 heeft de MSC Divina in het oostelijke gebied van de Middellandse Zee gevaren, met wekelijks vertrek op zaterdag uit Venetië. Haar route: Venetië - Bari - Katakolon - Izmir - Istanbul - Dubrovnik - Venetië. De MSC Divina is het eerste schip van MSC Cruises dat vanaf november 2013 gericht is op de Amerikaanse markt én het hele jaar door vaart vanuit Miami.