MSC Cruises, MSC Armonia, Genua, 18 november 2014

MSC Armonia

MSC Armonia is na een volledige make-over opnieuw te water gelaten in de historische haven van Genua. Ze is hiermee de eerste van vier MSC-schepen die worden verlengd en verbeterd als onderdeel van het prestigieuze Renaissance Programma.

MSC Armonia beschikt nu over meer balkonhutten, is ruimer geworden, heeft flexibele nieuwe dinermogelijkheden en gloednieuwe clubs voor jonge gasten van alle leeftijdscategorieën. En dan is er nog het spetterende Spray Park aan dek, met interactieve jets, glijbanen en ander waterpret. Kortom: een indrukwekkend nieuw uiterlijk voor een toch al prachtig schip.

Volledig vernieuwde MSC Armonia

MSC Armonia is de eerste van vier schepen van MSC Cruises die als onderdeel van het Renaissance Programma een volledige make-over krijgen. Dit als onderdeel van het Renaissance Programma waarmee € 200 miljoen gemoeid is. Nieuw aan boord zijn 94 prachtige balkonhutten, volledig gerestylede restaurants, waaronder een buffet dat 20 uur per dag geopend is, en mooie bars. Met 20 uur entertainment per dag is vervelen nagenoeg onmogelijk, ook niet voor kinderen. Er zijn speciale clubs voor alle leeftijd: de door Chicco® ontworpen Baby Club voor 0-3 jaar, Mini Club voor 3-6 jaar, Junior Club voor 7-11 jaar, Young Club voor 12-14 jaar en Teen Club voor 15-17 jaar. Ook is er een speciale Playroom ontworpen door en gevuld met LEGO®.

Winterseizoen MSC Armonia

De volledig vernieuwde MSC Armonia vult haar winterseizoen met achtdaagse cruises tussen de Canarische Eilanden en Marokko.