Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises

De Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises wordt ook wel de ontdekker van de Oceaan genoemd. Zij zoekt fascinerende vaargebieden op zoals Antarctica, Zanzibar, West-Afrika, Spitsbergen en Zuid-Amerika. De kwaliteit en service aan boord is uitmuntend, zo bevestigen ook de deskundigen.

Hapag-Lloyd Cruises biedt een bijzonder hoogwaardig product met opvallende en bijzondere routes en aanloophavens. Hapag-Lloyd heeft niet alleen een cruisedivisie, maar is ook een heel belangrijke wereldspeler in de containervaart. De vaarroutes zijn onvergelijkbaar met die van elke andere rederij, maar het summum zijn de expeditiecruises van de Hanseatic en de Bremen. Aangevuld met lezingen aan boord is dit programma zeer aan te bevelen en een once in your life-experience.

Cruiseschepen Hapag-Lloyd

Hapag-Lloyd heeft twee expeditieschepen die ware exploratiecruises uitvoeren, de superluxueuze Hanseatic en de iets goedkopere, maar toch nog zeer comfortabele Bremen. Ook heeft Hapag-Lloyd twee meer klassieke cruiseschepen die wat groter zijn en traditionele cruises uitvoeren, de goedkopere, gezellige Columbus en de Europa, uitgeroepen tot meest luxueuze cruiseschip ter wereld.

De MS Europa en MS Colombus bieden plaats aan ruim 400 passagiers, terwijl de kleinere zusters MS Hanseatic en MS Bremen nog geen 200 gasten meenemen. In april 2012 zal ook de Columbus 2 in de vaart gaan, een schip voor 700 gasten! De sfeer is heel verschillend, zo ervaar je aan boord van de Europa een cruise op 6-sterren niveau, terwijl de Colombus en de Bremen beide de kwalificatie van vier sterren hebben. Behalve de Columbus bezitten alle schepen een behoorlijk aantal zodiac's, rubberboten met buitenboordmotor, waarmee kleine tochten vanaf het schip gemaakt kunnen worden. Ook zijn er op vrijwel alle schepen fietsen en verrekijkers te leen om de natuur van nog dichterbij mee te maken.

vorige >        alle rederijen >        volgende >