Explorer of the Seas, Royal Caribbean, Bermuda

Explorer of the Seas

De Explorer of the Seas is een veelzijdig schip uit de Voyager klasse. Ook dit schip beschikt over een aantal bijzonder attracties. Zo is er een klimmuur en een echte ijsbaan waar ijsshows worden gegeven en men zelf de schaatsen kan onderbinden. Daarnaast is er een 9-hole mini golfbaan, een golfsimulator en een volledig volleybal- en basketbalveld. Het centrum van het schip wordt gevormd door de Royal Promenade, vier dekken hoog en 120 meter lang met winkeltjes, restaurants en bars.

Het theater is zelfs vijf dekken hoog en voorziet u van wervelend entertainment, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste apparatuur. Naast het grote, drie verdiepingen hoge restaurant, zijn er meerdere eetgelegenheden zoals Johnny Rockets, de Amerikaanse diner, de luxe Chops Grille of het Italiaanse Portofino (allen met bijbetaling).

Adventure Beach is het familiezwembad met glijbaan en Adventure Ocean omvat het uitgebreide activiteitenprogramma voor kinderen en tieners. De Explorer of the Seas is bovendien erg geschikt voor mindervaliden.