U bent hier > home > rederijen > hapag-lloyd > europa 2
Costa Magica, Oslo, Noorwegen

MS Europa 2

De MS Europa 2 is een juweel van een nieuw Duits schip met een internationale ambiance en bijzonder veel comfort. Modern, stijlvol en toch ook casual. De gehele bemanning aan boord heeft maar één doel: de gasten verwennen.

Er is veel nadruk gelegd op wellness en fitness getuige de compleet uitgeruste Ocean Spa. Massage-, manicure- en schoonheidsbehandelingen worden door een vriendelijke en professionele staf uitgevoerd evenals de spinning en Pilates lessen.

Ben je een liefhebber van pop? Luister dan naar Kim Wilde. Houd je meer van klassiek dan is de mezzosopraan Anne Sofie von Otter een juiste keuze. Ook thrillerschrijfster Donna Leon is van de partij. Kortom een uitgebreid en gevarieerd entertainment programma.

De suites, bepaald niet klein te noemen vanaf 28 m2, zijn prachtig en zeer verzorgd ingericht. De grotere suites vanaf 42m2 beschikken over butlerservice.

Op culinair vlak zal het je aan niets ontbreken met een hoofdrestaurant en zeven kleinere restaurants variërend van Italiaans tot Frans en Aziatisch. Je eet waar en wanneer je wilt en kunt vooraf ook je favoriete tafel reserveren.