U bent hier > home > bestemmingen > midden-oosten > dubai
Dubai cruises | Norwegian Wind

Dubai cruises

Dubai is een indrukwekkende bestemming met mooie bezienswaardigheden. Dubai is een van de zeven Emiraten, overigens niet de hoofdstad, dat is Abu Dhabi. Nergens ter wereld is er een land dat in zo'n korte tijd een dergelijke ontwikkeling heeft doorgemaakt. De beste voorbeelden hiervan zijn in de wijken Jumeirah en New Dubai. Je kan er skiën in de woestijn of fietsen over het airco fietspad, je kan je vergapen aan het meest luxe hotel ter wereld of een bezoek brengen aan de kunstmatige eilanden.

Dubai heeft ook een ultramoderne cruiseterminal, Port Rashid, van alle gemakken voorzien. In de haven van Dubai gaat geen dag voorbij of er loopt een cruiseschip binnen.

Dubai... dé vakantiebestemming van de toekomst

Dubai is dé vakantiebestemming van de toekomst die vooral in onze wintermaanden garant staat voor zonovergoten dagen en zwoele nachten. Bezoek het wereldberoemde hotel Burj al Arab, het luxe waterglijbanenpark Wild Wadi Water Park, het bizarre Palm Eiland, Ga shoppen bij de Dubai Mall, de nieuwste en grootste shoppingmall van Dubai, vlakbij de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, of wandel over een van de soeks in Deira. Niet avontuurlijk genoeg? Je kan ook skien of schaatsen in de Mall of the Emirates, of maak een woestijntocht met een four wheeldrive op zachte banden door het mulle zand, een ritje op een kameel of probeer eens te zandsurfen.