U bent hier > home > rederijen > crystal cruises
Crystal Cruises

Crystal Cruises

Ruimte, rust, materialen van de hoogste kwaliteit en een warme gastvrijheid zorgen ervoor dat Crystal Cruises vaak wordt vergeleken met 's werelds beste hotels zoals het Ritz-Carlton. Sinds haar oprichting in 1998 ontving Crystal Cruises meer onderscheidingen dan welke andere rederij ook.

Hoe slaagde deze nieuwkomer erin om in zo'n kort tijdsbestek de markt voor zich te winnen en door te stoten naar de top van de gevestigde en competitieve cruise-industrie? En waarom steken beide schepen zo hoog boven alle andere uit? Het antwoord is eenvoudig. Crystal Cruises is met hart en ziel toegewijd aan haar enige, allesomvattende doel. Haar gasten in de categorie luxevakanties niet alleen de best mogelijke cruise-ervaring bezorgen maar ook de best mogelijke reiservaring.

Crystal Cruises biedt all inclusive cruises vanaf lente 2012: de meeste dranken zijn inbegrepen, evenals de fooien.

Cruiseschepen Crystal Cruises

De vloot van Crystal Cruises bestaat uit twee luxe zessterrenplus schepen, die zich onderscheiden van andere rederijen door de enorme ruimte aan boord met slechts een maximale capaciteit van net 1.000 passagiers.

De Crystal Symphony is een gracieus, middelgroot cruiseschip, dat slechts zo'n 950 passagiers meeneemt, hetgeen resulteert in veel ruimte en weinig drukte aan boord. De Crystal Symphony heeft alleen luxe hutten en suites, meer dan de helft met privé veranda. De Crystal Serenity is het jongere en iets grotere zusje van de Crystal Symphony en niet minder geliefd.

vorige >        alle rederijen >        volgende >