U bent hier > home > specials > cruise kompas

Zoek en boek

Uitgebreid zoeken >

Toon 14056 gevonden cruises >

Cruiseschip

Cruise kompas

Hoe vindt u uw droomcruise tussen de duizenden cruises die worden aangeboden? Wij helpen u hier graag bij. Het is mogelijk via de website een persoonlijk "Cruise Kompas" samen te stellen. U onvangt dan gratis een brochure die u zelf heeft samengesteld met daarin opgenomen alleen de cruises waar uw interesse naar uitgaat. Het aanbod van schepen en vaarroutes wordt steeds groter. Alle informatie in één brochure verwerken zou het Cruise Kompas onoverzichtelijk maken. Daarom is het Persoonlijk Cruise Kompas ontworpen, met daarin een uitgebreid vaarschema met alle ligtijden en zeedagen, een huttenplan en een overzicht van alle prijzen. Op deze wijze beschikt u over de meest recente versie van het vaarschema en de, op dat moment, actuele prijzen.

Zelf direct een persoonlijke reisgids aanvragen

Om zelf een persoonlijke reisgids aan te vragen zult u eerst een of meerdere afvaarten toe moeten voegen aan uw reisgids. Dit kunt u doen door in onderstaande tabel aan te geven aan welke criteria uw cruise diet te voldoen. Vervolgens kunt u bij een cruise op de knop "Voeg toe aan reisgids" klikken. Vul bij de aanvullende vragen en/of wensen uw e-mailadres en huisadres in, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw Cruise Kompas zo snel mogelijk bij u op de mat valt.

Laat ons uw Persoonlijk Cruise Kompas maken

Als u ons een mailtje stuurt met uw wensen, stellen wij graag een Persoonlijk Cruise Kompas voor u samen. In deze brochure staat een selectie van cruises die aan uw wensen voldoen, met daarbij de actuele dagprijzen vermeld. Binnen enkele dagen na aanvraag ontvangt u deze brochure op de mat of in uw e-mailbox.