Costa neoRiviera

Costa neoRiviera

De Costa neoRiviera is in november 2013 overgenomen door Costa Cruises. Het middelgrote schip met 624 hutten heeft een elegante uitstraling. De charme en sfeer van de Italiaanse Rivièra, de Côte d'Azur en de kust van Amalfi vormden de inspiratie voor het nieuwe interieur van de Costa neoRiviera.

Met dit schip start Costa een nieuw project met kleinere schepen, waardoor ze bijzondere havens kunnen aandoen. Bovendien wordt bij veel stops op de bestemming overnacht, waarmee Costa Cruises een nieuw type cruise introduceert. Het nieuwe reisschema ‘De Emiraten in stijl’ met de Costa neoRiviera introduceert op de 8-daagse cruises vanuit Dubai deze andere manier van cruisen.

Het schip, destijds MS Mistral geheten, is in 1999 gebouwd voor Festival Cruises. In de zomer vaarde de Mistral veel in de Middellandse Zee, in de winter in de Caribbean. Toen Festival Cruises in 2004 failliet werd verklaard, werd de Mistral verkocht aan Ibero Cruises en werd zij omgedoopt tot Grand Mistral.

Het zal je aan boord van dit middelgrote schip aan niets ontbreken. Vind rust en totale ontspanning in het Wellness Center bij een schoonheids- of massagebehandeling of in de sauna. Lekker bubbelen in de jacuzzi mag natuurlijk ook. Voor een culinair uitstapje bezoek je de drie restaurants, waarvan één een buffetrestaurant is. 's Avonds is er volop vertier in het theater, het casino en de disco. Kinderen kun je met een gerust hart achterlaten in de Squok Club waar ze, naar leeftijd ingedeeld, sport- en spelactiviteiten voorgeschoteld krijgen.