U bent hier > home > rederijen > costa cruises
Costa Magica, Costa Cruises, Oslo, Noorwegen

Costa Cruises

Costa Cruises is een Italiaanse rederij en de Zuid-Europese achtergrond vind je overal aan boord terug. De schepen zijn geschikt voor een breed publiek én zeer kindvriendelijk en ongedwongen.

Costa Cruises heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in nieuwe, grotere cruiseschepen, die aan de eisen van de moderne cruiseganger voldoen. Zij bieden plaats aan 2.500 tot 3.000 passagiers en een keur aan vermaak. Elk schip is gebaseerd op een eigen thema en artistieke stijl. Costa Cruises heeft een moderne vloot en de schepen beschikken over veel faciliteiten.

De schepen zijn vanwege hun kindvriendelijke prijzen en professionele kinderclubs aan boord de ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Het entertainment en de vele faciliteiten en ruime dekken zijn uitnodigend voor iedereen. Eén voordeel om met het gezin een cruise te maken met Costa Cruises is het voordelige kindertarief. Voor kinderen is er genoeg te doen, onder andere in de speciale kidsclubs. Daarnaast zijn er in de vakantieperiodes genoeg andere kinderen om mee op te kunnen trekken. 's Avonds is er voor de kinderen een apart kindermenu samengesteld in het restaurant, met heerlijke pasta's, pizza's en burgers.

De schepen varen interessante routes in Noord- en Zuid-Europa in de zomer, terwijl de vloot in de wintermaanden over de gehele wereld wordt verdeeld. Wie weet stap jij deze zomer in onze hoofdstad aan boord van een van de Costa schepen voor een cruise naar Noorwegen of naar de Oostzee.

vorige >        alle rederijen >        volgende >