Celebrity Eclipse, Celebrity Cruises, Port of Miami

Celebrity Eclipse

Het derde schip in de Solstice klasse van rederij Celebrity Cruises is de Celebrity Eclipse die vanaf maart 2010 in de vaart is. Zij is een zusterschip van de Celebrity Solstice en Celebrity Equinox en biedt dezelfde faciliteiten. Het schip doet zeer licht en ruim aan beginnend bij de open dekken en de zeer ruime hutten.

De Aqua Class hut met balkon biedt ongelimiteerd toegang tot de Aqua Spa relaxruimte en het specialiteitenrestaurant Blu. Daarnaast zijn er nog drie specialiteitenrestaurants: Qsine met een zeer aparte en kunstzinnige kijk op eten, Tuscan Grille met een Italiaanse keuken en Murano op Europese leest geschoeid. Het hoofdrestaurant, de Silhouette Dining Room, is elegant ingericht met o.a. schitterende kroonluchters.

De vele lounges en bars hebben allemaal hun eigen identiteit maar hebben een chique en moderne uitstraling gemeen. De Sky Observation Lounge met panorama ramen van vloer tot plafond biedt een adembenemend uitzicht op zee. Celebrity Central is een entertainment lounge waar diverse activiteiten plaatsvinden in een ontspannen en informele sfeer, van cabaret en films tot live muziekoptredens. Uniek aan boord is de op het hoogste dek gelegen Lawn Club met een echt grasveld en de Hot Glass Show, een glasblazerij met demonstraties.