Carnival Cruise Lines

Carnival Sunshine

Carnival Sunshine is geen nieuw schip, maar een volledig gerenoveerd 17-jarig schip; voorheen Carnival Destiny. In 2013 onderging zij een miljoenen kostende transformatie en wordt dan herboren als Carnival Sunshine. Zij heeft meer dekruimte en er zijn bijna 200 nieuwe hutten toegevoegd. Andere hutten zijn geheel gerenoveerd en met een tropisch accent ingericht.

Naast de hoofdrestaurants biedt de Carnival Sunshine diverse gezellige plekjes om een hapje te eten. In de Blue Iguana Cantina bijvoorbeeld geniet je van burrito's en taco's en Guy's Burger Joint staat bekend om de perfecte hamburger met frietjes. Voor een drankje kan je kiezen uit negen verschillende bars en lounges, ieder met een eigen thema.

Ook de bekende Carnival attractie Waterworks, geliefd bij jong en oud, vind je op de Carnival Sunshine, met een "Twister" glijbaan en een apart kindergedeelte. Cloud 9 is het uitgebreide wellness centrum met een scala aan schoonheids- en massagebehandelingen, therapiƫn en een fitness ruimte. Nieuwe Spa hutten bieden directe toegang tot Cloud 9.

Fooien zijn inbegrepen en aan boord is volop (Amerikaans) entertainment. De Carnival Sunshine vaart naar de Bahamas en de Caribbean.