Carnival Cruise Lines, Carnival Valor, Grand Cayman

Carnival Cruise Lines

Fun, fun, fun, daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Lines. Daarnaast zie je ook nog veel verschillende landen en steden.

Het is belangrijk om van tevoren te bedenken wat voor soort cruise je wilt. De Carnival Cruise Lines staan voor fun. De gasten zijn dan ook relatief jong. Ongeveer 30% van de gasten is jonger dan 35 jaar en 40% tussen de 35 en 55 jaar. Uiteindelijk spelen leeftijden geen rol. Een 60-plusser op de dansvloer van de disco? Niemand kijkt er raar van op.

"Fun ships": veel entertainment voor alle leeftijden!

Cruiseschepen Carnival

Nieuwe generatie * * * * + : De Carnival Dream is de eerste van een nieuw te introduceren Carnival klasse. Zij is het grootste schip ooit voor de rederij gebouwd. De Carnival Splendor is de eerste van een nieuwe serie 'Fun Ships'. Jong en oud zullen zich optimaal vermaken aan boord van dit cruiseschip. De Carnival Magic (in de vaart mei 2011) is het tweede schip van de nieuwe "Dream" klasse en de Carnival Breeze is het nieuwste schip in de innovatieve Dreamklasse van Carnival.

Conquest klasse * * * * + : Carnival Conquest, Carnival Glory, Carnival Valor, Carnival Liberty, Carnival Freedom. Megaschepen met megamogelijkheden!

Spirit klasse * * * * + : Carnival Spirit, Carnival Miracle, Carnival Legend, Carnival Pride. Iets kleiner dan de megazusters in de Conquest klasse, maar toch goed voor ruim 2.100 passagiers, die het aan niets ontbreken zal. Opvallend is de indrukwekkende atrium lobby die 8 dekken hoog is.

Destiny klasse * * * * + : Carnival Destiny, Carnival Triumph, Carnival Victory. Deze ‘fun ships’ bieden alles wat u zich aan boord van een cruiseschip maar wensen kunt.

vorige >        alle rederijen >        volgende >