Caribbean en Midden-Amerika cruises

Caribbean en Midden Amerika cruises

Een mix van zon, witte zandstranden en wuivende palmbomen, maar ook overblijfselen uit het verleden, zoals oude forten op Puerto Rico, voormalige plantages op Jamaica, of indrukwekkende tempels in Mexico.

Cruisen in de Caribbean mag dan wel een soort optocht van cruiseschepen zijn langs kleine, idyllische eilandjes, maar het blijft ontzettend leuk. Het Caribisch gebied is niet voor niets één van de populairste cruisegebieden. Je geniet tijdens deze cruises van een verrukkelijk klimaat en een enorm scala aan bestemmingen, met ieder weer een eigen sfeer en charme! Het Caribisch gebied staat voor funcruises, maar er is meer. Het imposante Panamakanaal bijvoorbeeld, of de groene oase van Costa Rica en Nicaragua.

De havens van Mexico bieden bijna te veel om op te noemen, met stranden, de oude Maya-cultuur in Yucatan en duiken in Cozumel langs de Caribische kust, maar ook Acapulco en de Zee van Cortez aan de westkust met een adembenemende flora en fauna. Cuba is een ware belevenis, Costa Rica een groene oase met de fraaiste kust en een prachtig achterland, waar je na een excursie van een dag nog niet genoeg van zult hebben. Ook onbekende, maar prachtige landen als Belize en Nicaragua kan je eenvoudig bezoeken tijdens een cruise.

Meer Bahamas >        Meer Caribbean >        Meer Midden-Amerika >