Canarische Eilanden en Canada cruises | Norwegian Wind

Canarische Eilanden cruises

De Canarische eilanden liggen voor de westkust van Afrika in de Atlantische oceaan, ter hoogte van de zuidkust van Marokko. De Canarische Archipel bestaat uit zeven grote, bewoonde eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuertaventura, La Palma, Gomera en Hierro. Verder nog een aantal kleinere, grotendeels onbewoonde eilandjes.

Elk eiland van de Canarische eilandengroep heeft zijn eigen karakter, natuur, sfeer en landschap. Niets is hetzelfde en daarom uitermate geschikt om in combinatie tijdens een cruise te ontdekken. Bovendien hebben deze eilanden het gehele jaar goed weer. Reizen naar de Canarische eilanden zijn populair in het voor- en najaar vanwege het prettige klimaat. Wintercruises naar dit gebied worden steeds populairder en dat is niet verwonderlijk.

Canarische Eilanden... gegarandeerd zon, strand en mooie badplaatsen

Op de Canarische Eilanden kan je genieten van een spectaculaire en zeer afwisselende natuur. Rotsachtige kusten imponeren je al vanaf het dek. Aan land zie je bananenplantages, naaldboombossen, lavarotsen, druiventeelt en sfeervolle kleine dorpjes.