Canada cruises | Norwegian Wind

Canada cruises

Canada is het land van de bossen, besneeuwde bergtoppen en gletsjers. Het land ook van de dieren, zoals beren, adelaars, walvissen en zeeleeuwen. Dit prachtige gebied zal je ongetwijfeld ontzag inboezemen, in het bijzonder als je aan dek van het cruiseschip staat en je bij wijze van spreken bijna één van die majestueuze gletsjers kunt aanraken!

Canada is het op een na grootste land ter wereld met een totale oppervlakte van bijna 10 miljoen km², waardoor Nederland er maar liefs 242 keer in past. In juli en augustus valt het hoogseizoen. In deze maanden is het vaak mooi weer en staan de bergweides volop in bloei.

Vanuit de aanloophavens kan je diverse excursies maken om optimaal van het natuurschoon te genieten. Het is gebruikelijk dat je voor het deelnemen aan een gegidste activiteit in Noord-Amerika ter plaatse een "waiver" moet ondertekenen. Hierin verklaar je op de hoogte te zijn van de risico's van de tocht en daarvoor zelf de volledige aansprakelijkheid te nemen.

Canada... je moet het gezien hebben

De ruige natuur, de eindeloze uitgestrektheid, en de vele mogelijkheden laten ook voor de moderne reiziger veel te ontdekken..