U bent hier > home > rederijen > fred. olsen > braemar
Braemar, Fred. Olsen Cruise Lines

Braemar

De Braemar is een aantrekkelijk schip met een plezierige en informele sfeer aan boord. Zij biedt een ruimtelijke indruk door het gebruik van glas. Het atrium bijvoorbeeld is vijf dekken hoog en is omgeven door glazen wanden.

Dit middelgrote schip werd in 2001 door Fred. Olsen aan de vloot toegevoegd na eerst uitgebreid te zijn gerenoveerd. Het interieur van de publieke ruimtes is in warme kleuren uitgevoerd en doet uitnodigend aan. Er is veel open dekruimte met ruim voldoende plaats om te zonnebaden, te zwemmen of aan de bar een drankje te nemen. Op vier dekken achter de schoorsteen zijn een aantal plekjes gecreëerd waar je rustig een boek kunt lezen in een echte teakhouten stoel.

Op het promenadedek kan je rondom het schip wandelen, een goede oefening na een heerlijk diner! Het Thistle Restaurant is attractief ingericht en heeft grote ramen aan drie zijden met uitzicht op zee. Het diner wordt in twee zittingen geserveerd, terwijl het ontbijt en de lunch een open zitting kennen. Het Palms Court Café biedt een informeel ontbijt- en lunchbuffet.