Black Watch, Fred. Olsen Cruise Lines

Black Watch

De Black Watch is een prettig cruiseschip van de Noorse rederij Fred Olsen met een rustige en intieme ambiance. Aan boord van de Black Watch kan je de goede en persoonlijke service van Fred Olsen goed ervaren.

De Black Watch is een middelgroot schip met een capaciteit van maximaal ruim 800 passagiers. Het schip is recent vernieuwd en beschikt over diverse restaurants, lounges, bars en een zwembad.

De comfortabele lounges en bars bieden volop mogelijkheden om een drankje te drinken of een boek te lezen. Populair is de Observatory, een lounge met een schitterend uitzicht op zee en op de wal. Alleen in de Pipers Bar en in de speciale kleine pijp- en sigarenlounge The Cove mag gerookt worden. De Braemar Room is waarschijnlijk de meest populaire lounge aan boord en ligt dicht bij het restaurant. De stoelen zijn zeer comfortabel en de grote ramen aan één zijde van het schip bieden een prachtig zicht op zee. Er is een zelfbedienings-hoekje waar onbeperkt thee en koffie gehaald kan worden.

De teakhouten dekken bieden veel ruimte om te zonnebaden en dekspelen te beoefenen. Het schip heeft twee zwembaden en een goed uitgeruste fitness ruimte. Het diner in het Glentanar Restaurant wordt in twee zittingen geserveerd. Tijdens het ontbijt en de lunch staat een uitgebreid buffet opgesteld. Het Garden Café biedt maaltijden in informele sfeer.

Met de Black Watch worden diverse cruises gemaakt naar onder meer Noorwegen, de Baltische Staten of bijvoorbeeld een prachtige cruise rond Zuid-Amerika.