U bent hier > home > rederijen > fred. olsen > balmoral
Balmoral, Olden, Nordfjord, Noorwegen, 2008

Balmoral

De Balmoral is een prettig cruiseschip van de Noorse rederij Fred Olsen. De Balmoral, genoemd naar het Schotse kasteel van de Britse koninklijke familie, is het vijfde schip van de rederij en eerder als "Crown Odyssey" in de vaart geweest. Het schip is in 2008 aan de vloot toegevoegd. De Balmoral is meteen het grootste schip van Fred.Olsen met ruim 1.300 passagiers.

Het schip is helemaal gerenoveerd en de publieke ruimten zijn als nieuw, met een ruime bibliotheek, kaartkamer en een piano lounge. De spa en fitness ruimte zijn uitgebreid en vernieuwd en er zijn nu meer hutten met balkon.

Je zal je bijzonder snel thuis voelen aan boord van deze vloot, omdat de schepen van Fred. Olsen geen mega-cruiseliners zijn, maar juist de intieme sfeer waarborgen. De Balmoral is een middelgroot schip met voldoende ruimte voor iedereen in een elegante maar betaalbare ambiance. Het schip heeft alle faciliteiten die je mag verwachten. Restaurants, theater, bibliotheek, zwembaden, lounges en bars, kaartruimte, sauna en spa, sportruimte en wasserette.