U bent hier > home > rederijen > P&O cruises > azura
Costa Magica, Oslo, Noorwegen

Azura

De Azura is met haar 290 meter en 115.055 ton het tweede grootste schip van de zeven P&O schepen. Ze is het zusterschip van de iets grotere MS Ventura. De allernieuwste aanwinsten, Azura en Ventura, bieden voor de jongeren circusactlessen en rock-en roll workshops, een raceautospel en een 3D bioscoop!

Voor volwassenen is er de luxueuze spa, de vele eetgelegenheden, bars en lounges en de grote keuze uit allerlei avondentertainment, van cabaret tot jazz en wervelende theatershows. De Azura is met name ontworpen voor terugkerende klanten, terwijl zusterschip Ventura meer familie-georiƫnteerd is. Er zijn 900 hutten met een eigen balkon en een aantal spa-staterooms met exclusieve toegang tot de Oasis Spa. De Azura is het enige Grand Class schip dat bezit over een 'DuckTail Stern' functie (een soort afgeronde achtersteven).

De Azura heeft een dansvloer in het atrium, en het is het eerste schip in de P&O-vloot dat beschikt over een openlucht bioscoopscherm, dat lijkt op die van de Prinses Cruiseschepen zoals de Caribbean Princess. Het scherm, bekend als de SeaScreen is gelegen in het centrum van het schip.