U bent hier > home > bestemmingen > azie
Azie en Canada cruises | Norwegian Wind

Azie cruises

Azie biedt een wereld aan prachtige kusten en exotische eilandjes, verbluffend mooie havensteden en een schitterend achterland. Azië is het continent van de contrasten en garandeert je een onweerstaanbare cocktail van andere culturen, gewoonten, landschappen, bruisende stadscentra en indrukwekkende bezienswaardigheden. Een kleurrijke ontmoeting met talloze steden en hun geschiedenis, mystiek en mysterie. Bezoek landen als China, Maleisië, Vietnam en Indonesië en wereldsteden als Singapore, Hong Kong, Mumbai, Ho Chi Minh City, Shanghai of Kuala Lumpur.

Langs de oostkust van Azië zijn er vele hoogtepunten te vinden in landen als Japan, China en Korea. Ook het Russische Vladivostok is een leuke haven om aan te doen. Iets zuidelijker worden de havens van de Filippijnen, Hong Kong, Vietnam en zelfs Cambodja aangedaan. Indonesië heeft ontelbaar veel prachtige bestemmingen, vaak gecombineerd met Singapore, Thailand en Maleisië. Uiteraard kun je een cruise in dit gebied ook combineren met een heerlijk verblijf aan land.

Vanuit de aanloophavens kan je diverse excursies maken om optimaal van de meest exotische bestemmingen en bruisende stadscentra te genieten. Van tours naar de Chinese muur, uitgestrekte rijstvelden, stille dorpjes, tot een stop bij de bizarre rotsformaties die voor de Vietnamese kust uit zee oprijzen!

Meer Malediven >        Meer Midden en Verre Oosten >