Australie en Nieuw-Zeeland cruises | Norwegian Wind

Australie en Nieuw-Zeeland

Een eind van huis, maar in toenemende mate geliefd bij Europese reizigers zijn Australië en Nieuw-Zeeland, die door de meeste rederijen in één cruise worden gecombineerd. Je kan je vakantie verlengen met een verblijf in Australie of Nieuw-Zeeland, zodat je nog een bezoek kan brengen aan het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld, Ayers Rock en Alice Springs of het platteland, de vulkanen en thermale gebieden en de prachtige natuurparken van Nieuw-Zeeland.

Een cruise naar Australië en Nieuw-Zeeland bestaat uit een combinatie van cultuur, wildlife en wereldsteden. Twee landen met een geheel eigen cultuur en natuur. Gecombineerd in één cruise is een geweldige variatie gegarandeerd. Bezoek de wereldstad Sydney en het Opera House, ga de wildernis in op zoek naar de grijsbruine koala's. Vervolgens vaart het schip door naar Nieuw-Zeeland, naar de ongerepte, groene fjorden van Fiordland nationaal park!

Geniet van de mystiek en schoonheid

Zie de Tasmaanse duivels en wombats in hun natuurlijke omgeving en bezoek de kosmopolitische attracties van Sydney, Melbourne en Auckland. Ontdek een wereld aan eeuwenoude raadselen in de Haka van de Maori en de didgeridoo van de Aboriginals.