U bent hier > home > rederijen > P&O cruises > aurora
De Aurora van P&O Cruises is 12 jaar oud

Aurora * * * * +

Het reizen per cruiseschip kent nog altijd romantiek. Dit kan je ontdekken als je aan boord stapt van dit prachtige, klassieke Engelse schip van P&O Cruises. De Aurora is een 4-sterrenschip en beschikt over alle voorzieningen die je aan boord van een cruiseschip mag verwachten.

De Aurora is in 2000 in de vaart gekomen en is met haar passagierscapaciteit van 1.868 passagiers een ruim schip met een prettige sfeer. Met de prachtige inrichting van de diverse ruimtes is zij een schip waarop iedereen zich thuis kan voelen.

Met de introductie in 2000 van de, speciaal voor de Britse markt ontworpen, Aurora werd een nieuwe dimensie aan het cruisen toegevoegd. Aurora, geraffineerd ontworpen en met een cosmopolitische uitstraling. De schoonheid van het grootse atrium, dat gedomineerd wordt door “Aurora”, de godin van de dageraad, en een heuse waterval is representatief voor het hele schip.

Het interieur van de Aurora is ontworpen met verschillende culturen in gedachten, zoals het Café Bordeaux en het in Moorse stijl ingerichte restaurant. Waar je ook bent, Café Bordeaux, de gezellige champagnebar, het theater of een hut, het smaakvolle ontwerp en dito inrichting is zeer opvallend. Het “magradome”, een glazen schuifdak dat zich over de Crystal Pool uitstrekt, is ideaal bij alle weersomstandigheden.

De Aurora is zeer kindvriendelijk; onder leiding van ervaren verzorgsters worden allerlei activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen ontplooid. Ook zijn er aparte kinderbadjes en oppasmogelijkheden gedurende de avond.