U bent hier > home > rederijen > P&O cruises > arcadia
P&O cruises, Arcadia, Panamakanaal

Arcadia * * * * +

De Arcadia is in 2005 in de vaart gekomen en is alleen bestemd voor volwassenen. Jong volwassenen vanaf 18 jaar zijn van harte welkom. Op de Arcadia en de Oriana zal je geen kinderen jonger dan 18 jaar treffen; de garantie voor een rustige cruise vol verwennerij. De Arcadia van P&O heeft een passagierscapaciteit van ruim 2.000 passagiers, veelal Engels. Paradepaardje van de Arcadia is de keuken onder leiding van de Britse chefkok Gary Rodes.

Kenmerkend is haar klassiek moderne inrichting. De Arcadia heeft veel fraai ingerichte bars en lounges, zoals de Crows Nest Observation lounge met een prachtig uitzicht over het water. Op dit Britse schip ontbreekt uiteraard een pub niet! Kenmerkend voor een cruise met P&O zijn de uitgebreide shows, uitgevoerd door de eigen “Stadium Theatre Company”. Cabaretvoorstellingen en klassieke concerten staan ook op het programma.

Dansliefhebbers zijn bij P&O aan het goede adres. Er zijn diverse dansvloeren en op de meeste cruises een professioneel danspaar om u de fijne kneepjes bij te brengen. De Arcadia is redelijk geschikt voor mindervaliden.

De stijl aan boord van de Arcadia is relatief informeel. De hutten van de Arcadia zijn comfortabel ingericht, met TV, radio en telefoon, haardroger, koelkast en kluisje, voorziening om koffie en/of thee te kunnen zetten, airco, schrijftafel en voldoende kast- en bergruimte.