Afrika cruises | Norwegian Wind

Afrika cruises

Je hoeft het imposante continent niet over land te leren kennen; cruisen in Afrika is een heus avontuur! Er zijn prachtige mogelijkheden om met een cruise verschillende delen van Afrika te ontdekken. De variatie is verrassend. De oost- en westkust hebben ieder hun eigen karakteristieken.

Veel cruiseschepen doen Zuid-Afrika aan. Mogelijk zijn de betoverende eilanden in de Indische Oceaan wel het mooiste reisdoel. En vergeet niet de Noord-Afrikaanse kust, vaak bevaren in combinatie met de Europese Middellandse Zee kust. Veel cruiseschepen vertrekken vanaf Mauritius of Durban in Zuid-Afrika. Andere populaire landen voor een Afrika cruise zijn: Egypte, Marokko, Tunesie, Namibie en Madagaskar. Ook vertrekken er regelmatig cruises vanaf de Seychellen, Réunion en de Kaapverdische Eilanden.

De temperaturen zijn aangenaam en de natuur adembenemend. De cruises zijn vaak twee weken of zelfs langer en leren je het continent echt kennen.

Vanuit de aanloophavens kan je diverse excursies maken om optimaal van het natuurschoon te genieten. Huur een 4wheeldrive en ontdek de woestijn bij Walvisbaai of ga walvisspotten in Zuid-Afrika.

Afrika... je moet het gezien hebben

Afrika, het land van prachtige kusten, interessante havens en verrassende excursies tot diep in het Afrikaanse landschap!