Afrika en Rode Zee cruises | Norwegian Wind

Afrika en Rode Zee cruises

Cruisen in Afrika is een waar avontuur. Er zijn prachtige mogelijkheden om met een cruise verschillende delen van Afrika en de mensen en dieren van dit continent te leren kennen. De variatie is verrassend. De oost- en westkust hebben ieder hun eigen karakteristieken.

Veel cruiseschepen doen Zuid-Afrika aan, ook mogelijk in combinatie met de betoverende eilanden in de Indische Oceaan! En vergeet de Noord-Afrikaanse kust niet, vaak bevaren in combinatie met de Europese Middellandse Zee kust. Andere populaire landen voor een Afrika cruise zijn Egypte, Marokko, Tunesie, Madagaskar, Mauritius en de Seychellen.

Egypte is een land vol mysterie. De kunst en architectuur van het oude Egypte zijn niet los te denken van de godsdienst die eraan ten grondslag ligt. Zuid-Afrika heeft een verscheidenheid aan natuur. Er zijn avontuurlijke wildparken, bergachtige gebieden, schitterende passen, watervallen, kabbelende beekjes, uitgestrekte woestijnen, ondoordringbare oerwouden en niet te vergeten paradijselijke stranden. De Seychellen is één van de meest spectaculaire eilandengroepen ter wereld, gelegen in de Indische Oceaan voor de kust van Oost- Afrika. Ze worden ook wel “Islands of love” of “The lost of Eden” genoemd.

De temperaturen in Afrika zijn aangenaam en de natuur adembenemend. De cruises zijn vaak twee weken of zelfs langer en leren je het continent echt kennen. Vanuit de aanloophavens kan je diverse excursies maken om optimaal van het natuurschoon te genieten. Huur bijvoorbeeld een 4wheeldrive en ontdek de woestijn bij Walvisbaai of ga walvisspotten in Zuid-Afrika.

Meer Afrika >        Meer Rode Zee >